logo
Puyn Bio foto

Puyn

Aanstekelijke liedjes die veel te hard gespeeld worden. Die je mee wilt schreeuwen tot je stembanden schor zijn. Dat is PUYN. Een punk/rap/metal-formatie bestaande uit vier opstandige jongemannen uit alle uithoeken van Midden-Limburg. Hun debuut EP ‘Zooi’ is nu uitgebracht.

Raplyrics die je tong afrollen op energieke punk en metal. Meestal Nederlandstalig, soms in het Engels. Puyn maakt muziek die opzwepend, verfrissend en vooral anders dan anders is. In de regio Midden-Limburg weten ze dat al langer. Daar heeft de band sinds de oprichting in 2015 menig café en muziekcentrum plat gespeeld. Maar ook in België en Noord-Brabant zijn ze regelmatig te vinden. Eigenlijk overal waar een feestje is.
Ze zijn de afwisseling van de avond. Daardoor past Puyn (Puin, maar dan chique geschreven) overal tussen. Ze staan garant voor sfeer en zorgen ervoor dat de keeltjes opengaan en voetjes van de vloer komen

Recenties

"3 Voor 12"
Hardcore met metal, hiphop en Nu-metal-invloeden.
Vanaf de eerste minuut is het te doen. Veel energie en veel Puyn.

"ZEF Magazine"
Anders dan gebruikelijk bij dergelijke bands, zingen de heren Nederlandstalig, met teksten vol woordspelingen die niet alleen goed, maar ook bij vlagen hilarisch zijn.